YAMA SUSHI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1355 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yama Sushi. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 20:45 Lekker zoals altijd... (bestellen bijna wekelijks) maar dit keer miste er een rol sushi van 4stukken.. Wel voor betaald... Volgende keer maar weer extra checken. Bestelling is niet altijd compleet.
8 jun 2024 om 19:44 Eten was er op de sfgesoroken tijd en smaakte heel goed.
1 jun 2024 om 19:07 5*
20 mei 2024 om 19:07 De tonijn leek niet helemaal vers, eerste keer dat dit ons bij Yama overkomt
11 mei 2024 om 21:09 Heerlijk!
8 mei 2024 om 19:43 Snelle en vriendelijke bezorgen. Sushi helaas droog en niet veel smaak. In het verleden beter van hen gehad.
23 apr 2024 om 15:13 altijd tevreden over Yama, we bestellen hier altijd. Deze keer was er een gedeelte wat droog.
22 apr 2024 om 22:01 Heerlijk!
12 apr 2024 om 21:38 Bijna een uur wachten op je eten en dan krijg je een verkeerde bestelling van iemand anders en als je belt weten ze niet echt wat te doen.. bezorger kon hij niet bereiken en hebben ze nieuwe gemaakt en gebracht.. geen sorry of wat dan ook
2 apr 2024 om 7:12 Lekker
30 mrt 2024 om 23:00 Smaakte goed
25 mrt 2024 om 11:56 Ondanks dat we wat verder weg wonen toch snel bezorgd. Dat is helaas ook het enige positieve.. normaal Yama super goed en lekker. Deze keer koude rijst leek wel uit de koelkast te komen, niet vers. Wij beide na het eten buikpijn en misselijk. Helaas